Tuesday, July 16, 2013

"Mert én a Krisztus Jézusban ÉLEK..."


"Mert én a Krisztus Jézusban ÉLEK, és Őbenne az Élet Szellemének törvénye uralkodik, amely felszabadított engem a bűn és halál törvénye alól." 
Róma 8:2 

Annyit gondolkoztam, hogy mit is írhatnék ide Nektek, de csak ez az Igevers az, amit van erőm leírni. Ebbe kapaszkodunk, ez a mi reménységünk! 
Ezt a képet Emi készítette magáról, az iPod-ján találtuk meg. Hogy miért pont ezt az effec-et választotta? Szerintem azért, hogy Isten ezen keresztül is tudjon bennünket, akik itt maradtunk erősíteni, bátorítani, hogy ő ÉL, hogy Istennel van és vár ránk, hogy újból együtt lehessünk!

4 comments:

  1. Az biztos, hogy már ragyog az ÚRnál.
    Nagyon drága ♥ és hiszem, hogy nem véletlen, hogy ezt választotta! Greg Laurie fia jut eszembe... Biztos, hogy az ÚR már munkálta Emi szívében az ő Haza-menetelét.
    "Krisztus bennünk a dicsőség reménysége"
    Szeretlek benneteket és mindig a szivemen vagytok ♥

    ReplyDelete
  2. Thank you for letting us know how you are doing.

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    A családommal mi is követtük az eseményeket és szeretnék veletek egy látást megosztani amit a feleségemmel Istentől kaptunk.


    Isten olyan mint egy kertész és mi pedig a virágok vagyunk az Ő kertjében itt a földön. A virágok szebbnél szebbek, de a sok gaz, a szárazság, a kártevők között nem mindegyik tündököl, van amelyik hervadozik.
    Isten jár kel az ő kertjében gondját viseli a virágoknak, megszabadítja a kártevőktől, kigazolja, megöntözi őket, hogy minél szebbek minél egészségesebbek legyenek. Közben egyes virágok nagyon megtetszenek neki, és ezért kiemeli őket a kertből és magával viszi őket a házába a mennybe, hogy gyönyörködhessen bennük, hogy szeretetével teljesen körülvegye őket. A házában a nekik legjobb eleve elkészített környezetbe, talajba helyezi őket, hogy teljes pompájukban, amivel Ő ruházta fel őket, pompázzanak.

    Fontos tudnunk, hogy Isten szeret minket, és van hogy úgy dönt, hogy valakit csak magához akar ölelni, szeretni, gyönyörködni benne, és mindig vele lenni. Egyszerűen úgy dönt, hogy most már ne szenvedj, gyere velem, itt nálam jobb neked.
    Ha mi bűnösként meg tudunk állni, és tudunk gyönyörködni a gyermekeinkben, Ő mennyivel inkább.

    Szerintem Emi is egy ilyen, már Istennél tündöklő gyönyörű virág, akivel hamarosan majd találkozhatunk és együtt örülhetünk a mi drága megváltónk örömében.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves László!
      Köszönöm, hogy megosztottad ezt a látást velünk! Nem is vettem észre sokáig, hogy írtál ide, de Isten a legjobbkor hozta elém, s szüleim elé és megvígasztalt vele bennünket!
      Isten áldjon!
      odi

      Delete