Wednesday, February 6, 2013

videók emiről / videos of emi

az emi búcsúztatóján 3 db. videó vetítettunk le. itt lehet tekinteni ezeket jó minőségben

we showed 3 videos at emi's memorial service. you can view them here in high quailty

#1

http://www.youtube.com/watch?v=Ud-Rj3KaIcQ&feature=youtu.be

#2

http://www.youtube.com/watch?v=m5dZmiMNo3k&feature=youtu.be

#3


http://www.youtube.com/watch?v=7qbw4qgkDyU&feature=youtu.be




1 comment:

  1. Nagyon szeretem Emili családját szüleit,testvéreit és az ő családjukat egyszóval mindannyiukat a legkisebbtől a nagymamáig,hiszen annyi örömöt,szeretetet kaptam tőlük elmondani nem lehet!
    Emili ott volt mindig körülütünk, és most itt van az én szívemben is ami miatt néha sírok néha nevetek néha elgondolkozom van, hogy elszégyellem magam majd ismét boldoggá tesz,hogy ismerem és ezáltal közelebb kerülhettem Jézus Krisztushoz!!!
    Most biztos mosolyog rajtam hiszen most bontottam ki a tőle kapott ajándékomat ami nem más mint a szeretet a figyelem ahogyan figyelt mindenkire, ha szóltunk hozzá az aggódás mikor baj ért és a sok sok minden a nevetése játszás közben az Ő Szeretete igazi kincsként van a szívemben!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÚR JÉZUS KÖSZÖNÖM EMILIT KÖSZÖNÖM , HOGY OTT LEHET NÁLAD !!!

    Vajon Mi mit adunk környezetünknek mit hagyunk magunk körül , hát tanuljunk meg Szeretni , ahogyan Jézus Krisztus Szeret és , ahogyan Emili is megmutatta, hogy napjainkban 2013ban is lehet Igazán Önzetlenül Szeretni !!!!

    Nagyon Szeretlek: Karesz.

    ReplyDelete