Monday, December 17, 2012

Az eddigi legjobb napom a kórházban / my best day in the hospital so far

Ma bejött a tanárnő, aki az orvosok közül a legprofibb, és megtapogatta a hasamat. Azt mondta, csodálatos mennyivel kisebb a lépem. De az igazi csoda az az, hogy már csak 50 ezer bajkeverő sejt van a testemben.
Dicsőség az Úrnak.Köszönöm a sok imát, szeretetet amit kaptam tőletek. Hiszem hogy Isten lelke gyógyít engem. Ma meg fognak lumbálni, de nem félek, mert Isten velem van. Anyuval reggel arról beszéltünk, hogy
milyen jó, hogy megszabadultunk a sok bajkeverőtől. Amik pedig még bennem vannak, azokat megtérítjük, hogy álljanak át a jó oldalra, ne okozzanak több fájdalmat, se nekem, se a többi kisgyermeknek.

Today the professor came in, who is the most skilled among the doctors and examined my stomach. She said that my spleen is significantly smaller. But the real miracle is that my "troublemakers" (white blood cell counts) are at 50,000.

Praise God! Thank you for all the prayers and love that I'm getting from everyone. I believe that God's Spirit is healing me. Today they will do a spinal tap, but I'm not afraid because God is with me. This morning I was talking with my Mom about how good that we've been freed from so many of these "troublemakers". For those which are still in me, we're going to convert them and get them over to the good side so that they don't cause any more pain, for me or for any other children. 

4 comments:

  1. Igen Emi,

    Hála Istennek!!

    Isten nagyon szeret téged.

    Én is szeretlek,
    Thomas bácsi

    ReplyDelete
  2. Jééééé! Örülünk veled együtt a jó eredménynek! Nagyon tetszik a hozzáállásod!
    Puszi
    Zsuzsa

    ReplyDelete
  3. Kedves Emi,

    Még ebben az Isten adott neked egy dalt énekelni.
    Énekelj minden nap.

    Szeretlek,
    Thomas bácsi

    ReplyDelete
  4. Szia Emi!
    Lehet, hogy hirtelen nem tudod, hogy ki vagyok/vagyunk, de majd Anyud elmondja, nem akarlak most ezzel fárasztani! Nagyon sok erőt, kitartást, bátorságot kívánunk neked és a családodnak!
    Millió puszi: a Domonkosok Szegedről

    ReplyDelete