Thursday, December 13, 2012

Köszönöm / thank you

Köszönöm mindenkinek, aki imádkozik értem, aki együtt érez velem. De hála Istennek hogy ezt a nehéz időszakot nem egyedül kell végigcsinálnom, hanem Anyukám is itt lehet velem, és Apukám ,a testvéreim, a családom, az ismerőseim és mindenki, támogat, imával, szóval. Ahogy nézem a blogomat, meg a gépemet, mindenki olyan csodálatos üdvözleteket, mondatokat ír, hogy még a könnyem is kicsordul. Az iyen mondatokat, üdvözleteket nagyon szívesen fogadom. Aki nézi a blogomat és ír annak köszönöm, nagyon-nagyon köszönöm, hogy időt szán rám.

Thank you all for praying for me and sympathizing with me. Thank God that I won't have to go through this hard time alone, but that my Mom can be here with me, and my Dad, my siblings, my family, and my friends support me with prayer. As I look at my blog and my computer, everyone has written so many wonderful greetings, it has brought tears to my eyes. I read these things gladly. For those who read my blog and write I want to say thank you, thank you very-very much that you take the time for me.

3 comments:

  1. Szia Emili!

    Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, többször találkoztunk már Vajtán. Mariannának hívnak, ismerem anyukád, apukád, Odit, Kylet, majdnem az egész családot.
    Nekem is van családom, a kislányomat Emilynek hívják, 3 éves lesz nemsokára. Emiatt nagyon sokszor eszembe jutsz a nap folyamán. Ilyenkor mindig imádkozok érted, hogy Isten erősítsen téged testileg is és lelkileg is. Kapaszkodj mindig erősen belé, ha félsz vagy egyedül érzed magad! Ő nagyon szeret téged!!!
    Mi is szeretünk és imádkozunk érted!!!
    Daniels Marianna

    ReplyDelete
  2. Drága Emili!

    Ebben a nehéz időszakban sokat gondolunk rád, együtt érzünk veled. Kitartás, minden jóra fog fordulni. Isten áldása legyen veled.
    Puszilunk: Szitarity család

    ReplyDelete
  3. Hali!

    Hallotam a Katitól hogy mizujs veled és hogy blogot indítottatok. Ez jó ötlet volt! :-) Ajánlom, hogy szólj rá a fehér vérsejteidre, hogy eleget parádéztak, most már vissza lehet térni a normál színtre ;-) Kitartás, puszil mindenki a Virág családból (majd megmutatom nekik hogy tudnak írni neked.

    ReplyDelete