Monday, December 31, 2012

fájdalom / pain

Drága Barátaink!

Sajnos még mindig én írok, mert Emili állapota nem javul. A tegnapi nap is nehéz volt mindkettőnk számára. Már az éjszaka elkezdődött egy olyan hasi fájdalom (a hasnyálmirígy miatt) ami nem akart szünni a folyamatos fájdalomcsillapítás ellenére sem. Hajnalig ment a küzdelem, a végén összebújva aludtunk el Emili ágyában - annak ellenére, hogy tiltja a házirend!

Délután ismét jött egy újabb bajság, a háta, a hasa fájt és még légszomja is volt. A doktornő egy újabb kanült ültetett a kézfejébe, ahol egy olyan anyagot juttattak a szervezetébe, aminek a hiánya okozta a légszomjat. Plusz vért is rendeltek neki. Közben egy röntgengéppel megvizsgálták a tüdejét, szerencsére nagy bajt nem találtak. Bízunk benne, hogy a friss vér is sokat fog javítani az állapotán! Esetleg aki teheti és ahol a legkönnyebb a számára, adjon vért, mert bárkinek szüksége lehet rá. Olyan jó ha van hová fordulni! Köszönjük az orvosok és ápolók lelkiismeretes, odaadó munkáját! Köszönjük az imákat! Köszönjük Istenünknek a gyógyítást!

Ici és Emi

Dear Friends,

 Unfortunately, it's me writing because Emi's condition hasn't improved. Yesterday was difficult for both of us. It began in the night with stomach pain (because of her pancreas) that didn't want to cease even though she was receiving painkillers continuously. The battle went most of the night and we ended up snuggling and falling asleep together in Emi's bed even though that is against the rules. 

 The afternoon brought more problems, her back and stomach hurt, on top of that she short of breath. The doctors ordered blood for her. In the meantime they brought in an mobile x-ray to do an x-ray of her lungs, fortunately they didn't find any problems. We're hopeful that the fresh blood will help improve her condition! Wherever you are and if you can, please give blood, because people need it. It's good if people have a place to turn to! We're grateful for the conscientious, sacrifical care of the doctors and nurses! Thank you for prayers! We're thankful to our God for His healing!

Ici & Emili

No comments:

Post a Comment