Thursday, December 20, 2012

mellékhatások / side effects


Drága Emikénk ma kapta meg az első teljes adag kemós gyógyszerét. Az elmúlt pár nap elég nehéz volt, mert a megemelkedett vércukorszint miatt most szigorú diétán van és az inzulin szurik miatt most sokkal többet kellene hogy egyen, mint amit kíván. A fehérvérsejt száma tegnap már csak 3900 volt,  ami szinte már alacsonynak mondható. A lépe és a mája is összébb ment, ami nagyon jó! Arra kérlek benneteket imádkozzatok a kemoterápia és a gyógyszerek mellékhatásai miatt, mert úgy tűnik, most azok miatt szenved a drágám! Minden imát köszönünk! Isten áldjon benneteket!

Dear Emili received the first full dose of chemotherapy today. The past couple of days have been pretty hard because of her elevated blood sugar levels she has had to be on a special diet and has been receiving insulin twice a day. She should eat a lot more but she really doesn't have an appetite. Yesterday her white blood cell count was 3900, which is considered low. Her spleen and liver have gotten smaller, which is very good! I'd like to ask everyone to pray because of the side effects of the chemo and other medicines she's on because it seems it's because of those that she is suffering. We're thankful for all prayers. God Bless you!

4 comments:

  1. Emili! Imádkozunk érted, hogy minél hamarabb meggyógyulj, (de nem csak mi, szinte az egész iskola)! Remélem nem kell sokat szenvedned a mellékhatások miatt!
    "Ha Isten veled, ki ellened?!". És Isten igenis veled van, a fehérvérsejteidnek, pedig semmi esélye ellenetek.
    Gyógyulj meg! Imádkozunk érted: Lili, Lotti, Erika tanárnéni.

    ReplyDelete
  2. Kedves Emi,
    Isten a mi kényelmet és a gyógyulást.
    Imádkozó az Ön számára,
    Thomas bácsi

    ReplyDelete
  3. Kedves Emi!

    Szeretném,ha tudnád mennyire áldás olvasni a blogodat! Látom mennyire munkálkodik az Úr, és megadja az erőt, hogy harcolj és vidám légy annak ellenére,hogy most nehéz napokon kell átmenned.Ez mindannyiunk számára nagyon bátorító!
    Légy továbbra is erős, veled vagyunk! :) <3

    ReplyDelete
  4. Kedves Emi,

    Imádkozom, hogy minden este, amikor Ön alszik fogod
    tekintette édes álom. Álmok töltött szeretni fog és az öröm, így lesz
    ébren boldog.

    Szeretlek,
    Thomas bácsi

    ReplyDelete