Wednesday, January 2, 2013

bad news / rossz hír


some days "no news is good news". today isn't one of those days. the test results came back from an important exam and the results weren't good. Emi remains in the "high risk" category with her leukemia. Emi will receive drastic treatment and her siblings will all need to be tested as possible bone marrow donors for her. 

her white blood cell count has dropped to 300. meaning that her immune system is completely compromised. Because of this it's not sure if Béla (Emi's dad) will be able to visit her.

we'd like to ask everyone to continue to pray for the healing touch of Jesus in Emi's life and that He would strengthen Ici as she's fighting this battle with Emi in the hospital.

thank you!

néha, azok a napok mikor nincs hír az a jó hír. ma sajnos nem egy ilyen nap van. egy fontos eredményt kaptuk meg Pécsről, ami nem lett jó. Emi továbbra is a HIGH-fakrotban marad, ami drasztikus kezelések sorozatát vonja maga után és szükség lesz a testvérekre is a csontvelőátültetés miatt.

fehérvérsejt száma 300-ra csökkent, ami azt jelenti, hogy tulajdonképp nincs immunrendszere, ami védené a kórokozók ellen. ez miatt senki nem látogathatja majd, még talán Béla (Emi apukája) sem. 

továbbra is kérünk benneteket, hogy imádkozzatok Jézus gyógyító munkájáért Emi életében és azért hogy erősítse Icit, ahogy vele együtt küzd ebben a csatában!

köszönjük!  

8 comments:

  1. Hey Kyle,Odi&Emi,

    This is Chris writing from Poland. We will be praying for Emi that the Lord would comfort, strengthen and COMPLETELY heal our dear little friend! I wanted to ask if you would be interested in having Emi share in pen-palling with a couple of my daughters?? Olivia is 14 and Graciella -11. They are both praying for Emi and I thought it may be cool for them to be in touch with her as well?? Let me know what you think and we will make it happen! We love you guys and stand with you all in prayer that the Lover of Emi's soul will place His healing touch upon her!
    Greetings from Poland, grace, love n peace! Chris

    ReplyDelete
  2. Imázom értetek. Tudom, hogy ez most hihetetlenül nehéz, a halál árnyékának völgye nem vidám hely, de az ÚR ott is velünk jár, és az Ő csendes békessége és öröme megtart minket. Titeket is, tudom.
    Az ÚR a fehérvérsejtek felett is ÚR, és hiszem, hogy annyira hatalmas ÚR, hogy fehérvérsejt nélkül is megtarthatja Emit, ha úgy akarja. Bízzatok teljes szívvel és reménykedjetek a Minden Remény Istenében, aki nem tart vissza semmi jót azoktól, akik Krisztusban élnek.
    Nagyon szeretlek benneteket!!!
    Isabella

    ReplyDelete
  3. imátkozunk, Istennek hála, neki semmmi sem lehetetlen

    ReplyDelete
  4. mi is kitartással imádkozni fogunk Emiért! Az Úr hatalmas és semmi sem lehetetlen nála. meghallja mindannyiunk hangját és meg fogja gyógyítani Emit! Legyen meg mindenben az Ő akarata!

    ReplyDelete
  5. We are praying for you everyday sweet Emi! We pray the Lord would give grace for each day.
    You are loved so very much!

    ReplyDelete
  6. Kedves Emi!
    Mi nem ismerjük egymást, az Úrnak viszont senki sem ismeretlen.
    Mikor egy reggel 6 óra körül imáztam Érted, úgy éreztem, hogy rengetegen imáznak Érted. Lelki szemeimmel azt láttam, hogy ezek az imák hosszú szalagok, amelyek az Úrnál masniba kötődnek.
    A kislányom rajzolt neked ma az oviban egy képet, most közölte velem, hogy Neked szánta.
    Imázunk Érted rendületlenül.

    ReplyDelete
  7. Sokat gondolok rád Emili, és együtt érzek veled!Tarts ki és légy bátor! Az Úr( hidd el, én tudom)ad neked erőt ebben a nehéz harcban,és a karjaiban tart téged. És ami fontos:a vége győzelem!
    Kedves Ici!Te nagyon erős anya vagy,soha ne add fel!A feszes húr ad csak jó hangokat, és a szenvedés által formál a Mester igazán jó gyümölcstermővé.
    Nem nyájas szavak ezek tőlem, de szeretettel gondolok rátok minden nap, és kérem a mi Atyánkat, hogy könnyítse a terhet rajtatok.
    Erika

    ReplyDelete
  8. Sziasztok,
    Talán már láttátok, de itt egy tündéri lány blogja aki az elmúlt két évben csinálta végig ugyanezt, teljes mozgalom indult érte, végül találtak neki donort. Esetleg segíthet kicsit a története. Őt 2011 ben diagnosztizálták. http://verkepzodom.blogspot.com/ imádkozom értetek.

    ReplyDelete