Wednesday, January 16, 2013

nem kell több vért! / don't need more blood

most beszéltem Odival (bent van az Eminél) és mondta hogy le jött a gyermek klinka prof. és kért hogy állítsunk meg a véradás Eminek a véradó központokban.

ha szeretnél vért adni hogy segtísen akkor adjon mért sokaknak tudsz így segíteni az Emi-n kivül.

köszönjük hogy ilyen gyorsan léptetek ebben de most kell hogy kérjük mindenki hogy állítson le ezzel az ackióval.  Ha többet tudunk arról hogy "mi" mit tehetunk az Emiért akkor itt föl teszunk.

addigra folytassátok imában!

köszi!

I just got off the phone with Odi & she told me that the professor of the children's clinic came in and asked that people please stop overwhelming the blood donation centers with wanting to give blood to Emi. 

If you want to give blood to help, then please go and give blood because many people are in need of blood not just Emi.

Thank you all for moving so quickly but now we need to ask everyone to stop. When there is more that "we" can do for Emi we will post it here.

until then, please continue in prayer!

thanks!

2 comments:

  1. Hallottam ma egy éneket, és arra gondoltam, ha mi, külsősként, ekkora harcokat élünk meg, akkor mekkora lehet bennetek, a közeli hozzátartozókban a tusa. Mi is feszülten várjuk a pozitív változásokat, miket élhettek át akkor ti, mióta kell már minden percen ugrásra készen állnotok...
    Amellett, hogy folyamatosan ott van a kis Emi a gondolataimban, rólatok, a családjáról, barátairól is beszélek Istennel, hogy adjon erőt a terhekhez, nyisson ajtókat ott, ahol csak falak vannak. És gyógyítsa a porcelán szíveteket!

    http://www.youtube.com/watch?v=muH70QDnGko

    ReplyDelete