Sunday, January 13, 2013

Még két nap / two more days

Mèg kèt nap ès vègre vège az első terápiának!
Tegnap délután és az éjjel lázas volt, a gyulladásos folyamatok emelkedtek a kis testében, most erre kell nagyon vigyázni. A fehérvérsejt száma csak két száz, de kapott vért és plazmát és ez higiítja a vérét. A trombocitái már 27ezren vannak. Ha 38 fok fölé megy a láza, nem kaphatja a vért tovább. A gomba elleni gyógyszerét is valòszínű megváltoztatják.
Este anya tudott pihenni, Adrienn nővérke állta a sarat.
Itt egy újabb nap, újabb kihívásokkal. Reméljük a lázát tudják majd csökkenteni. Urunk kérünk adj erőt ehhez a naphoz! Gyógyítsd tovább kicsi Emit!

Two more days and the first round of chemo will be over!

Emi had a fever yesterday afternoon and last night and the inflammation in her body increase and they must be very careful now. Her white blood cell count is at 200 but she got blood and plasma to dilute her blood. Her platelets are already 27000. If her temperature rises above 38˚C (100.4˚F) then they won't be able to give her more blood.They will probably switch to a different medication to combat the fungi. 

Mom was able to sleep last night & the nurse Adrienn took care of Emi.

Today is a new day with new challenges. We hope that her fever will decrease.

Lord, give us strength for this day! Please continue to heal little Emi!

3 comments:

  1. "Nekem nincs más, Rajtad kívül, Jézus!
    Életem forrása vagy!
    Kézzel, lábbal, szívvel, szájjal
    Dicsérlek Uram.

    Ez a Hús-Vér templom, Érted épült,
    Neked ég a tűz, bent oltárainál.
    Ez a Hús-Vér templom, Téged dicsér,
    Szívem minden húrja Rólad muzsikál..."

    Kedves Emi!
    Pintér Béla gondolatait az ősszel, egy betegség kapcsán én is jobban megértettem, átéreztem. Amikor már nincs hova menni, hova fordulni, amikor már úgy érzed, mindent megtettél, amit tehettél és úgy tűnik, semmi sem változik, csak rosszabb, amikor már gondolkodni sem tudsz, mert olyan rosszul érzed Magad: gondolj erre, hogy (csak)Jézus az Életed forrása!Add meg Magad Neki és engedd, hogy munkálkodjon Benned!Ő megérti, hogy nem bírod, hogy gyengének érzed Magad és felemel, ha Hozzá kiáltasz!Szeretettel gondolunk Rád(a gyerekeim is:-) és imádkozom szüntelen!

    ReplyDelete
  2. Yes!!! That is my prayer too for dear Emi. That God would heal
    her. Will be praying for the family too.

    Love you all,
    Thomas

    ReplyDelete
  3. Drága Emi és Anyuci!
    Olyan sokat gondolok rátok. Áronnal is szoktunk imádkozni értetek, ő olyankor mindig mondja: "Jó, persze..."
    Anyuci! Olyan büszke vagyok rád! Látom, hogy Isten minden nap új erővel tud feltölteni - ez pedig csak azoknál lehetséges, akik minden erejükkel Őbelé kapaszkodnak.
    Drága Emikém! Ne félj, mert nem tart örökké ez a fájdalom. Isten már készíti elő a gyógyulásodat - és mi akkor nagy bulit fogunk csapni. Csak tarts ki addig, és ne csüggedj, mert a Mindenható Isten vigyáz rád, és mi is melletted állunk, és nagyon szeretünk.

    Batyi, Orsi, Áron

    ReplyDelete