Tuesday, January 15, 2013

big problem / nagy a baj

today doesn't bring good news. Odi tried to call her Mom with no luck but she was able to get a hold of her Dad. He told her that he talked to Ici and all she said was, "there's a big problem. come right away."  Béla is on his way to Szeged right now.

when we know more, we'll write it here. 

ma nem jó híreket hozot. Odi nem tudta elérni az anyát így föl hívta az apját és Béla annyi mondott hogy beszélt az Icivel és annyit mondott az "nagy a baj. azzonal gyere." Béla már utón van szegedre.

ha többet tudunk, írunk.

11 comments:

  1. Nem adhatjuk fel ....drága Emi küzdj ,harcolj tovább ,neked még sok dolgod van itt,a jó isten velünk van ,és segít -mindig segít a nehéz percekben.Mindenki aki eddig is hitt Emi gyógyulásában és imátkozot érte most is tegye !!Kérlek írj továbbra is hogy mi van a kis Emivel !

    ReplyDelete
  2. Imádkozom, s hiszem, hogy minden rendben lesz, és ez csak egy próbatétel a kicsi Emilinek, ami után sok-sok jó fog következni!

    ReplyDelete
  3. We are praying for Emili! May Jesus touch her body and heal her completely!!

    ReplyDelete
  4. Drága Uram!
    A Te szereteteddel karold át a kicsi Emit és családját, legyen a Te békéd és szereteted velük! Ámen!

    S.Mirella

    ReplyDelete
  5. Lord we are asking for miracle for you are a God of miracle.You stand by your word and we believe.We ask for miracle for Emili.We trust you because you are faithful.

    ReplyDelete
  6. Jesus, You are Lord and we trust you. You blessed Bela and Ici with sweet Emi and we know Your gifts are perfect. Please touch Emi's body now and heal her, fill Bela and Icu with your strength and Peace.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Tarts ki Emi az Úr veled van!!!

    ReplyDelete
  9. Drága Emili, gyógyulj meg. Nagyon szeretünk és imádkozunk érted. Édes, ne add fel. Mindannyiunknál erősebb vagy.

    ReplyDelete