Wednesday, January 2, 2013

Information / információ

Dear all!

Words can't express how thankful we are for all of you who are reading this blog and praying for & thinking about Emi as she fights leukemia. We know that some of you would like to contact either Emi or Ici. The truth is right now Emili is very sensitive and fragile. Most of the time she doesn't even have the strength or willingness to talk to close family members because she doesn't feel well and is in great pain. It is also very hard for her when Ici can't be there for her because she is talking on the phone. The reason we've started this blog is to use this as a portal by which we can inform everyone about Emi's battle. As Emi & Ici have time and strength they read the blog and the comments and they are deeply thankful for all the love, care & support that has been shown to them in this most difficult time.

If you have tried to contact them and they haven't responded, please know that it's not because they don't care. It's because they just don't have the energy or strength to talk to everyone.

So as a family, we'd like to ask that you all keep an eye on this blog for updates & current information. We will do our best to update every couple of days.

Thank you all once again for your love and support!!

Kyle & Odi


Drága Mindenki!

Szavakkal ki nem lehet fejezni mennyire hálásak vagyunk mindannyiótokért, akik ezt a blogot olvassátok, imádkoztok és szíveteken hordozzátok Emit és az ő harcát. Azt is tudjuk, hogy néhányan szeretnétek vagy Icivel vagy Emivel felvenni a kapcsolatot. Az igazat megvallva, Emili most nagyon érzékeny és törékeny. Legtöbbször még közeli családtagokkal sincs ereje/kedve beszélni hiszen sokszor nagyon rosszul van és nagy fájdalmai is vannak. Azt is nagyon nehezen viseli, ha Ici nem lehet mellette mert éppen telefonál. Azért kezdtük el ezt a bolgot írni, hogy ezen keresztül mindenki tudhasson Emiliről s arról, hogy éppen min megy keresztül. Amikor csak idejük és erejük van, Ici és Emi olvassák a blogot és a kommentjeiteket és mélységesen hálásak a szeretetetekért, törődésetekért, imáitokért ebben a nagyon nehéz időben!

Ha esetleg próbáltátok már felvenni velük a kapcsolatot, de nem sikerült, kérlek ne gondoljátok azt, hogy azért van, mert nem érdekli őket, egyszerűen csak nincs erejük, energiájuk mindenkivel beszélni. 

Ezért egy családként arra kérünk benneteket, hogy figyeljétek ezt a bolgot és mi megpróbáljuk amilyen gyakran csak lehet frissíteni és új információkat feltenni rá.

Ismét köszönjük minazt a szeretetet és támogatást, amit feléjük és felénk tanúsítotok!!

Kyle és Odi

7 comments:

  1. Imádkozom az egész családért, és kérem a drága Urunkat, hogy adjonmindannyiotoknak erőt és kitartást.
    Drága kis Emi!
    Továbbra is bátorítani szeretnélek, hogy Jézus veled van és a drága Úr is a karjaiban tart, ezenkívül én is és mindenki, aki ismer(meg talán olyan is,aki nem :)), imádkozunk érted, hogy légy erős kislány, az Úr gyógyít! :)
    Puszilok mindenkit!
    Isten vigyázzon rátok! :)

    Mirella :)

    ReplyDelete
  2. We are praying prayers of intercession for Emi here in Kecskemet and lifting her up to the Lord. We are asking for her healing and restoration of health. That she would be an amazing testimony to all those around her in the hospital and everywhere she goes of the mighty power and love of our Lord Jesus.

    ReplyDelete
  3. Isten adjon erőt továbbra is a hős Emilinek (tudd, hogy nagyon nagyon büszke Rád Istenünk, hogy ilyen bátran mégy át ezeken a dolgokon!!!) és a kedves családjának, akik ebben az embertpróbáló helyzetben is ilyen kedvesek mindannyiunkhoz!
    "Szeretett testvérem, kívánom, hogy mindenben olyan jó dolgod legyen, és olyan egészséges légy, amilyen jó dolga van a lelkednek." 3. János 1
    Krisztina, Baja :)

    ReplyDelete
  4. Nagyon szoritunk Neked, Emili! Hallottam, mi tortent Veled, es meg kell mondjam, minden tiszteletem a tied, amiert igy allod ezt a nehez probat. Tarts ki es meg a legnehezebb pillanatokban se add fel! Folyamatosan kovetem a torteneseket es remelem, hamarosan csak oromhireket olvashatok a blogon. Mihamarabbi jobbulast es minden jot kivanok Neked!

    ReplyDelete
  5. Drága Emili!

    Nehéz volt azt olvasni, hogy fel akarod adni. Édes Kicsi Lány, nem szabad. Nem érzem a fájdalmadat, mégis együtt érzek veled és a családoddal. Nekik rossz tudni, hogy nem bírod. Kérlek, miattuk is, de elsősorban magad miatt, tarts ki, tűrj mindent, mert Isten megmutatja majd az erejét. Drága Emili, nagyon sokat gondolunk rád, hogy tudj aludni, gyógyulni, ne legyenek fájdalmaid, bízz az Úrban és erőt adjon csodálatos Családod jelenléte. És ami a legfontosabb, hogy meggyógyulj!!!

    Mi mindannyian nagyon szeretünk, tudd, hogy sok száz ember gondol rád.

    Szeretettel, egy imádkozód :)

    ReplyDelete