Wednesday, January 16, 2013

véget ért a harc / the battle is over

Ma este véget ért Emi harca és már Jézussal van a mennyei dicsőségben!

Köszönjünk a szeretetet és az imáitokat az elmúlt 36 napban.

tonight Emi's battle came to an end and is now with Jesus in the glory of Heaven!


thank you all for the love you showed and your prayers over the last 36 days.



64 comments:

  1. Oh, nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! ;(((((((

    ReplyDelete
  2. We are so sorry to hear this news. Thanking God that Emili is safe in the arms of her Savior but we pray for you and the rest of the family to be so comforted by Jesus. May He be your strength, your hope and your peace now more than ever.

    ReplyDelete
  3. I'm so sorry for your loss. Őszinte részvétem. I'm so glad to know that you will see her again in glory. Love you guys.

    ReplyDelete
  4. May the God of all Grace envelope you all in his blessing as you grieve, may the Spirit bring you the peace that passes all understanding in the midst of your mourning. But we rejoice in hope because Emi is in the presence of Jesus who died to give her life eternal and has taken away all her pain and all her sorrow. May her life draw people to know the savior. May you all know his peace and experience his grace as you go through this time of hurt. May He meet you and comfort you as no one else can. - Tom Basci

    ReplyDelete
  5. Őszinte részvétem. Mindennap vártuk a jó híreket, de sajnos Istennek más tervei voltak Emilivel. Az Úr adjon erőt a fájdalom elviseléséhez.

    ReplyDelete
  6. Nagyon sajnáljuk......együtt érzünk veletek!
    Jó tudni, hogy az Úr karjaiban van.........

    ReplyDelete
  7. Nothing can separate us from the love of God that is in Christ Jesus our Lord....neither life nor death....

    ReplyDelete
  8. Őszinte szeretettel együtt érzek veletek! Isten adjon nektek bőséges vigasztalást! Jó tudni, hogy drága Emili már Jézussal él!

    ReplyDelete
  9. Kérlek fogadjátok őszinte részvétemet!Együtt érzek az egész családdal..
    Csaszar Tamas

    ReplyDelete
  10. Nagyon szeretünk benneteket és imázunk értetek tovább ♥
    El kell mondanom, hogy a 84-es zsoltár sorai életre keltek és kelnek továbbra is Emi és a ti életetekben, mert valóban, míg az ÚR a Fájdalom és Halál Völgyén keresztül vezetett benneteket, Források Völgyévé tette azt sokszorosan is, és gyönyörű Isteni csodák fakadtak és fakadnak még sokáig ebből a völgyből, meglátjátok. Átölelünk benneteket imáinkkal...

    ReplyDelete
  11. She is in the arms of Jesus safe and sound.

    ReplyDelete
  12. :(:(:( drága Urunk, kérlek adj elég erőt ennek a családnak elfogadni a te akaratod és feldolgozni ezt a tragédiát :( szeretünk drága Úr Jézus és köszönjük, hogy annyi csodát tettél Emi életében és megmutattad a te szereteted felénk is!
    Nagyon nagyoooooooooooooooon sajnáljuk ami történt :( imádkozunk értetek!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. I can't imagine the sadness you all are feeling. I am praying for you. May the God of peace be with you in this very hard time. May He give you comfort and love.

    ReplyDelete
  14. Együtt érzünk veletek. Szeretettel gondolunk az egész családra, és tovább imádkozunk, hogy Isten erősítsen benneteket a fájdalomban.
    "Maga a békesség Ura adjon nektek mindenkor minden tekintetben békességet. Az Úr legyen mindnyájatokkal!"
    Szeretettel:Csilics család

    ReplyDelete
  15. So very sorry to hear of this sudden and tragic loss. May our Lord envelop you in His mighty arms and bring comfort to your hurting hearts. Though freed from her brief walk here on earth, surely the impact of her life and love of the Lord will encourage others to seek Him and consider how short our life really is and how quickly He can call us to His presence.

    ReplyDelete
  16. Őszinte részvétünk az egész családnak ,ez borzasztó ,együtt érzünk a fájdalmatokban :(

    ReplyDelete
  17. Imádkozunk, hogy Isten vigasztaljon meg Titeket!
    2Kor 1,4 - Ő megvigasztal minket minden szomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassuk azokat, akik szomorúak, azt a vigasztalást nyújtva nekik, amelyet ő nyújt nekünk.
    Isten Veletek!

    ReplyDelete
  18. Ó drágák engedjétek a vigasztalót ebben a nehéz órákban.
    Veletek vagyunk lélekben.
    Dankó család.

    ReplyDelete
  19. Fogadjátok őszinte részvétemet! :(

    ReplyDelete
  20. "Te adsz és elveszel
    Te adsz és elveszel
    A szívem így felel
    Hogy áldott szent neved"

    ReplyDelete
  21. Őszinte részvétünk az egész családnak, az ÚR vigasztalja a szíveteket! Gulyásék és a nyíregyházi gyülekezet

    ReplyDelete
  22. Együtt érzek veletek... Imádkozom, hogy Isten vígasztaljon meg titeket. Adja a minden értelmet felülmúló békességét nektek!

    ReplyDelete
  23. Tegnap a gyerekeinkkkel együtt imádkoztunk Emiért, szenvedését az Úrra bízva. Imádsággal állunk mellettetek ismeretlenül is, továbbra is, Isten vígasztalását kérve: a Révész lelkészcsalád Felvidékről

    ReplyDelete
  24. Sajnálom, őszinte részvétem! Mi is imádkoztunk értetek Kaposvárról, és kérünk továbbra is Istentől vigaszt nektek! :'(
    Szeretettel: Tünde és családja

    ReplyDelete
  25. Elképzelni sem tudom a fájdalmatokat, az Úr öleljen körül a szeretetével és minden értelmet meghaladó békességével! Szeretettel: Pócsi család Győrből

    ReplyDelete
  26. Fogadja be Emili testét a föld és lelkét ölelje át a Mindenható.

    Isten adjon vigasztalást szeretteiknek, és Emilre emlékezőnek.

    Ámen

    ReplyDelete
  27. Együtt érzünk veletek. Részvétünk.
    Ézsaiás 57:18 Utait láttam, és meggyógyítom őt; vezetem őt, és vigasztalást nyújtok néki és gyászolóinak.
    2Kor 1:3-7 Áldott az Isten és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, az irgalmasságnak atyja és minden vigasztalásnak Istene;
    A ki megvigasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk bármely nyomorúságba azzal a vigasztalással, a mellyel Isten vigasztal minket. Mert a mint bőséggel kijutott nékünk a Krisztus szenvedéseiből, úgy bőséges a mi vigasztalásunk is Krisztus által.De akár nyomorgattatunk, a ti vigasztalástokért és üdvösségetekért, mely hathatós ugyanazon szenvedések elviselésére, a melyeket mi is szenvedünk; akár megvigasztaltatunk a ti vigasztalástokért és üdvösségetekért.
    És a mi reménységünk erős felőletek.Tudván, hogy a miképpen társaink vagytok a szenvedésben, azonképpen a vigasztalásban is.

    Az Úr áldjon bennetek.
    Mozbauer család Győr.

    ReplyDelete
  28. :( Fogadjátok őszinte részvétem mély fájdalmatokban! A mi Istenünk öleljen át benneteket vigaszt adó karjaival!
    Szeretettel ölel: Timi

    ReplyDelete
  29. Fogadjátok őszinte együttérzésemet, az Úr adjon vigasztalást.
    "de hű az Isten, aki nem hagyja, hogy azon felül legyetek megkísértve, mint amit elszenvedhetitek; sőt a kísértéssel egyetemben a kimenekedést is megadja majd, hogy elszenvedhessétek..." 1 Kor 10,13
    ref. kórházlelkész Szegeden
    MBA

    ReplyDelete
  30. Részvétem
    Jeremiás 29,11: Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az ÚR : békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.

    ReplyDelete
  31. Barnabás fiunk is előrement.Nehéz volt tőle elválni.Jób mondta :Az Úr adta,az Úr vette el.Legyen áldott az Ő neve"Bár nehéz volt és nektek is nehéz ezt feldolgozni,de azt látom,hogy fiunk halála közelebb hozta hozzánk a mennyet.Vigasztalást kivánok Annuska néni

    http://veressanna.blogspot.ro/2010/10/var-gajshost-https-document.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága Annuska!
      Köszömöm ezeket a szavakat!!! Annyira nehéz volt nekem ez a 36 nap. Akárhogy próbáltam, görcsösen kerestem a Bibliában, hogy szóljon hozzám az Úr, Ő csendben volt! Mostmár tudom, azért, mert nem akarta azt mondani, hogy elviszem majd őt magamhoz! Most is azért könyörgök Hozzá, hogy ha eddig nem, de legalább most szóljon hozzám, vígasztaljon! A te szavaidon keresztül, szólt hozzám! Igen, én is érzem, hogy Emi közelebb hozta hozzánk a Mennyországot!!!!

      Delete
  32. Az utóbbi hónapban, különösen az utóbbi napokban egész idő alatt a kis Emi járt az eszemben, s folyamatosan fohászkodtunk érte, a családért. Drága Ici, Béla, Odi&Kyle, a tesók: az emberi vigasztalás olyan gyarló... Veletek együtt sirunk. Álljon itt az isteni vigasztalás: "Az Úr Isten lelke van rajtam azért, ... hogy megvigasztaljak minden gyászolót; ... adjak nekik ékességet a hamu helyett, dicsőségnek palástját a csüggedő lélek helyett, hogy igazság fáinak neveztessenek, az Úr plántáinak, az Ő dicsőségére!" Ézs 61,1-3. Emili elvégezte a küldetését, de lehet: azáltal, hogy az ÚR magához vette, ezután még jobban végzi küldetését az emberi szivekben! V. Tibor&Mercédesz

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Most már a legjobb helyen van. Jézussal!

    ReplyDelete
  35. Az Úr mindent felülmúló szeretete és vigasztalása vegyen körül Benneteket. Imádkozunk értetek, hogy az Úr enyhítse ezt a hatalmas fájdalmat. Olyan jó, hogy Emili már csodálatosan érzi magát.

    ReplyDelete
  36. Drága Emi, Te már Jézussal lehetsz, ez csodálatos lehet! Isten szeretete vegye körül a családodat, kötözze be a vérző szívüket! Imáinkban vagytok!

    ReplyDelete
  37. sok erőt a családnak - Isten megáldjon titeket és vegyen körül vigasztalásával!

    ReplyDelete
  38. Oh...:(
    Fogadjátok őszinte részvétemet.. Isten szeretete és közelsége legyen az egész családdal ebben a fájdalomban. Ő a mi az igazi vígasztalónk. Emili már láthatja az Urat szemtől szemben!

    ReplyDelete
  39. Sajnálom!Próbáltunk veletek lenni és imádkozni...ERŐT ÉS Békességet kívánok!

    ReplyDelete
  40. Fogadjátok őszinte részvétünket.

    Inez és családja :(

    ReplyDelete
  41. Áldott legyen az Úr neve!
    Imádkozom Értetek!

    ReplyDelete
  42. Fogadjátok őszinte részvétünket!

    Gáspár család

    ReplyDelete
  43. Isten adjon nektek erőt és békességet!
    Őszinte részvétem!

    ReplyDelete
  44. Uram, te vígasztald Emi- a kis HARCOSUNK családját. Adj nekik békét és örömet abban, hogy többé már nem szenved. Uram,közel van a Te eljövetled és mi is készen akarunk Rád várni!
    Légy a család vígasza! Ámen

    S.Mirella

    ReplyDelete
  45. Nagyon sajnáljuk!!! Együtt sírunk Veletek. Az Úr vigasztaljon meg Benneteket és adjon Nektek sok erőt!

    Robi és Éva

    ReplyDelete
  46. Nem tudom átérezni a fájdalmat, csak elképzelni... adjon Isten sok erőt a továbblépéshez, és vigasztalást annak biztos tudata, hogy odafenn majd újra együtt lesztek... és hogy Emi már a legjobb kezekben van!

    ReplyDelete
  47. Fogadjátok őszinte részvétemet! Annyira sajnálom!

    ReplyDelete
  48. Nagyon sajnáljuk! Őszinte részvétünk ezekben a szomorú időkben!

    ReplyDelete
  49. Praying for peace, comfort, and ultimately joy (knowing that she has entered into her everlasting future with Jesus) in this time of crisis...

    ReplyDelete
  50. Isten legyen veletek a gyaszban, kevesek a szavak...

    ReplyDelete
  51. A shalom öleljen át benneteket. Fogadjátok együttérzésemet.

    ReplyDelete
  52. Lotti tegnap esti imája ez volt: Jézusom küld az angyalaidat, de ne csak egyet, hanem ahány csak van, hogy Emili had szorítsa meg a kezüket.
    Ma este pedig elmeséltem nekik, hogy Emili már a menyben van Jézussal. Aztán együtt sírtunk.
    Fogadjátok részvétünket és továbbra is imádkozunk értetek.
    Keri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj de édes drága! Igen, vele voltak és mostmár ő is egy kis angyal odafent!

      Delete
  53. Am so sorry, please accept my sincere condolences. Sympathize with the whole family.
    Mishal.

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. Barátaim!!!!
    Ma reggel mikor párom fel hívott mobilomon azzal, hogy Emili elment, hazaköltözött iszonyatos fájdalmat éreztem és csalódást, mert én tudtam, ha ennyien imádkozunk érte meg gyógyul!!! A Lukács Evangéliuma 8: 53.versében követték el ezt a hibát csak ott fordított volt a helyzet kinevették Jézust mivel tudták, hogy meghalt a lány. Én tudtam mert a szeretetem ezt várta a szívem és a gondolataim viszont együtt reméltek az utolsó pillanatig amíg estefelé beszéltem tel.barátommal Emili édes apukájával Bélával. Még egyszer átgondoltam a történteket és kiválasztottam ezt a fotót amin Emili éppen arról gondolkozik velünk, hogy a tökfej bábunak miből legyen az orra amit az én lányomnak készített ajándékba és sorra jutottak eszembe az együtt eltöltött idők emlékei, amiket fel sem tudok sorolni olyan sok jutott belőlük a hatalmas nagy szeretete amivel imádkozott értem is amikor elestem a motorommal,ahogyan másokért aggódott, ahogyan szeretet mindenkit,ahogyan szüleivel átölelték egymást és imádkoztak elfog kísérni amíg élek!!! Azt gondoltam kitéptek belőlem valamit ma, de nem hanem át formálta szívembe Emili halál hírét Jézus Krisztus szeretete DRÁGAKŐVÉ amiben ott van EMILI és családja és mindazok akik imádkoztatok értük!!!
    Nagyon hálás vagyok Atyánknak EMILIÉRT ÉS A DRÁGA CSALÁDÉRT ahova tartozhatunk Krisztus Jézus Szeretete által családommal; Ili, Borbála, Karesz.

    Most még jobban megerősödött bennem a harc a hit nemes harca a célunk elérése érdekében teljes erővel teljes elmémből Jézus Krisztusra tekintve, hogy Atyánknál ismét együtt lehessünk szeretteinkkel fájdalom nélkül békességben és teljes Szeretetben!!! Ámen!!!
    Fénykép
    1

    ReplyDelete
  56. Istenem! Van,aki csak nagyon rövid időt tölt itt a Földön... Részvétem a szülőknek és a hozzátartozóknak! Az Úr adjon vigaszt, békességet szomorú gyászukban! Emike már tudja, milyen az, "amit szem nem látott, fül nem hallott, emberi értelem fel sem foghat...."

    ReplyDelete
  57. Kedves Béla, Ici, Odi és Kyle!

    Amióta a tudomásomra jutott kislányotok súlyos betegsége, imádsággal kísértem Emi sorsának alakulását. Emi már azután született, hogy utoljára találkoztunk. Megrendített a szerdai hír. Isten vigasztalásáért imádkozom számotokra.

    Szeretettel:
    Szabados Ádám

    ReplyDelete
  58. Drága család és barátok!
    Saját veszteségünkként és fájdalmunkként éljük meg veletek Emi elvesztését. Családunk részesei lettetek. Emi hazamenetele előestéjén együtt imádkoztunk értetek és kislányom ezt mondta.
    " Ha Emi mégsem gyógyul meg nem azt jelenti, hogy Jézus nem szereti, hanem, hogy MÁSKÉPP akarja szeretni. " Milyen igaz!
    Emi már színről színre látja Jézust és a karjában tartja.
    Imádkozunk értetek továbbra is!
    Szeretettel, Laborczi család

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága Laborczi Család!

      Köszönöm a kislányotoknak ezt az igazságot, amit szólt!!!

      odi

      Delete